Parking - Crelan Okapi Aalstar
Tickets Restaurant

De Club

Parking

Bezoekers hebben de keuze uit 3 parkings: de overdekte parking van het OLV, de Flora-parking rechtover het Forum, of de OCMW parking 50 meter rechts voorbij het Forum.

Flora-Parking

Deze is bereikbaar via de poort aan de overkant van het Forum (groene bolletje links op onderstaande kaart). Tarief: € 3. Omwille van de veiligheid wordt door de politiediensten gevraagd om de parking van de Flora niet meer langs de ingang van de Albrechtlaan op te rijden maar langs de achterkant (ingang Appelstraat). Langs de Albrechtlaan zal je NA de match wel nog de parking kunnen verlaten.

OLV-Parking:

De ingang van de parking bevindt zich op de Moorselbaan, ter hoogte van de Schendelbeekhofstraat (groene bolletje bovenaan op de kaart).

De parking bevindt zich zowat op loopafstand van het Forum. Prijs is 1 euro voor het eerste uur, 50 eurocent per uur vanaf het tweede uur. De parking is met camera’s bewaakt en is de ganse nacht open.

OCMW-Parking

De ingang van de parking bevindt zich 50 meter voorbij Het Forum, juist voor de kerk rechts (groene bolletje bovenaan op de kaart). Ook daar is het tarief €3.

 

parking-forum-site