Veel gestelde vragen: FAQ - Crelan Okapi Aalstar
Tickets Restaurant

De Club

Veel gestelde vragen: FAQ

2 tickets “Vier je verjaardag met Crelan Okapi Aalstar”

Wie eigenaar is van een abonnement en verjaart tussen oktober en april (m.u.v. de carnavalsmatch) kan twee verjaardagstickets aanvragen voor een thuiswedstrijd voor de maand van zijn of haar verjaardag. Wie verjaart tussen mei en september mag de twee verjaardagstickets aanvragen voor een thuiswedstrijd/play-off wedstrijd in mei of (bij eventuele finale) in juni.

Wanneer aanvragen

Deze tickets worden het best aangevraagd via ticketing@okapiaalstar.be 1 maand voor de betreffende wedstrijd. Antwoorden op al deze mails is niet altijd mogelijk gezien het grote aantal mails die de dienst ticketing dagelijks ontvangt. De tickets worden tijdig digitaal doorgestuurd zo bent u op de hoogte of de tickets voor de aangevraagde wedstrijd in orde zijn. Wanneer het maximum aantal beschikbare plaatsen voor de gevraagde wedstrijd bereikt is zal de dienst ticketing dit doorschuiven naar een volgende thuiswedstrijd en de tickets voor deze wedstrijd digitaal doormailen.

Wie eerst aanvraagt wordt eerst bediend.


Online wedstrijden

wedstrijden komen minimum een 10-tal dagen voor de wedstrijd online.


Online dag ticket(s) of een abonnement(en) aankopen voor een wedstrijd?

Kan via onze website: https://www.okapiaalstar.be/reserveer-tickets


Carnavalswedstrijd

Reservaties voor de Carnavalswedstrijd worden niet meer aangenomen. De wedstrijd met de beschikbare tickets zal +-1 week voor Carnaval online komen.


Account beheren

U kunt inloggen bij uw Crelan Okapi Aalstar Account met uw persoonlijke gegevens. Met dit account is het voor iedereen mogelijk zijn gegevens up-to-date te houden, of online extra tickets aan te kopen.
Om u beter van dienst te zijn is het dus belangrijk dat alle gegevens correct ingevuld zijn en indien er wijzigingen zijn in het e-mailadres dit door te geven aan ticketing@okapiaalstar.be


Wie kan een dag ticket afdrukken?

Enkel de beheerder v/d abonnementen kan in zijn account een dag ticket afdrukken ter vervanging van de abonnementen
(bv als jij je abonnement wenst door te geven aan een vriend of familie). Logischer wijze werkt dan automatisch het abonnement niet meer voor die wedstrijd