2 nieuwe slogans/hashtags luiden het komende seizoen in - Crelan Okapi Aalstar
Tickets Restaurant

Nieuws

24 augustus 2017

2 nieuwe slogans/hashtags luiden het komende seizoen in

Via een wedstrijd op de sociale media vroeg Crelan Okapi Aalstar aan de fans op zoek te gaan naar de slogan en hashtag voor het seizoen 2017-2018. Uit de vele inzendingen werden een 5 tal voorstellen geselecteerd waaruit een delegatie van het bestuur en medewerkers de winnaar kozen. Een mooie samenwerking tussen bestuur en fans wat het familiale aspect van deze club benadrukt.
Unaniem werd niet voor één slogan gekozen maar zullen twee slogans gebruikt worden bij verschillende gelegenheden en doeleinden.

Thomas Dierickx zorgde voor de eerste, ietwat formelere slogan en hashtag
“Building The Future Together”
Het zal gebruikt worden bij communicatie betreffende de nieuwe zaal, de jeugdwerking en informatie waarbij de toekomst van deze club centraal staat.
Guy Haezaert stuurde een ietwat Aalsterse en speelsere slogan binnen.
“No Onions, No Glory”
Het zal gebruikt worden bij alle andere mogelijke communicatie.

Met deze twee slogans en hashtags benadrukt Crelan Okapi Aalstar zijn belangrijkste doelen en waarden. De club staat op een keerpunt en de toekomst wordt geschreven: een nieuwe zaal, een nieuwe sportieve wind in alle geledingen van de club, gebaseerd op een moderne visie en in het verlengde van het project Okapi 2020. Bovendien zijn we Aalsters. Deze club vergelijken met eender welke andere club zou onrecht aandoen aan de mentaliteit, het chauvinisme, het zwart-wit denken, maar vooral de grote betrokkenheid van de Aalstenaars en fans naar deze club. Deze club is uniek en leiden op een manier als andere clubs zou niet werken: een specifieke eigenheid en een DNA welke zijn gelijke niet kent.

Samen naar de toekomst!

#BuildingTheFutureTogether
#NoOnionsNoGlory

Mogen we vragen aan de fans de laatste slogan hashtag #NoOnionsNoGlory massaal te gebruiken onder berichten.

 

aankondiging slogans 2017 2018