3 WEKEN GEEN BASKETBAL IN DE HOOGSTE AFDELING OMWILLE VAN HET CORONAVIRUS

De liga heeft beslist (zie onderstaand persbericht) om alle wedstrijden voor 3 weken op te schorten teneinde de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Uiteraard steunt de club deze beslissing. Voor Crelan Okapi Aalstar betekent dit geen basketbal dit weekend. We communiceren asap de nieuwe exacte datum. Aangekochte kaarten worden overgedragen naar de nieuwe datum. Reservaties voor het restaurant dit weekend worden automatisch geannuleerd. 
Andere (Okapi) wedstrijden hoeven niet te worden verlegd. We speelden immers reeds de match tegen Luik, die vooruitgeschoven werd omwille van carnaval. We hopen op begrip van fans en partners, maar zijn ervan overtuigd dat ook de basketgemeenschap een verantwoordelijkheid te dragen heeft in deze problematiek.
PERSBERICHT 11/03/2020 Competitie EuroMillions Basketball League opgeschort tot 3 april door coronavirus Alle wedstrijden in de EuroMillions Basketball League tussen vandaag en 3 april worden uitgesteld. Concreet gaat het om speeldag 10, 11 en 12, die gepland waren in de weekends van 14, 21 en 24 maart. De uitgestelde speeldagen zullen in principe ingelast worden op respectievelijk woensdag 8, 15 en 22 april met dien verstande dat clubs de mogelijkheid hebben om in onderling overleg de wedstrijden in te plannen op vrijdag, zaterdag, zondag. Een gedetailleerde speelkalender vanaf 3 april zal in de komende dagen gepubliceerd worden. De komende weken zullen verschillende scenario’s uitgewerkt worden in het geval de maatregelen genomen naar aanleiding van het coronavirus verlengd, verstrengd of versoepeld zouden worden.
X