3 youngsters bij Crelan Okapi Aalstar - Crelan Okapi Aalstar
Tickets Restaurant

Nieuws

3 april 2019

3 youngsters bij Crelan Okapi Aalstar

Matz Buytaert genoot een deel van zijn jeugdopleiding bij Crelan Okapi Aalstar. Deze talentvolle pointguard speelde de afgelopen jaren voor het A team van Denderleeuw. Zijn linkshandige penetratie alsook zijn shot behoren tot de sterke eigenschappen. Defensief beschikt Matz over een zeer snel voetenwerk. Mits een goede begeleiding kan Matz uitgroeien tot een zuivere nummer 1.

Wout De Paepe is de tweede talentvolle jongere die overkomt van onze buren. Deze 3/4 speler staat bekend voor zijn onuitputtelijke werkethiek. Wout meet 1m96 en is zeer polyvalent;  Hij kan zowel met zijn gezicht als rug naar de basket spelen.

Tom Mark is een jeugdproduct van Crelan Okapi Aalstar. Hij zette dit jaar een enorme grote stap voorwaarts. Tom startte het seizoen als speler van de U18 maar doorheen het seizoen werd hij een sterkhouder bij de U21 en B-ploeg. Tom beschikt over een groot potentieel. Hij meet 1m97 en kan ingezet worden op verscheidene posities. Tom leest het spel uitmuntend en combineert dit met groot atletisch vermogen.

Deze jongelingen worden ingezet bij het B team, maar zullen ook ten gepaste tijde trainen met het A team.

In de nabije toekomst wordt nog een naam bekend gemaakt.