Wees erbij! The Cup 1/4 final vs Oostende - Crelan Okapi Aalstar
Tickets Restaurant

Nieuws

7 december 2018

Wees erbij! The Cup 1/4 final vs Oostende

VANAVOND! BE THERE

Vanavond ontvangen we de regerende landskampioen en bekerhouder in het kader van “the Cup” Ook de broers Borlée zijn van de partij! Abonnees hebben gratis toegang. Andere tickets zijn te koop via de website van de club.
Wees erbij!

 

 

ACTION!
-1! Aftellen naar de bekerwedstrijd tegen Oostende. We ontvangen de regerende landskampioen en bekerhouder op vrijdag 7 december thuis, in het bijzijn van de broers Borlée. Abonnees hebben gratis toegang. Andere tickets zijn te koop via de website van de club.
Wees erbij!
Vandaag is het de beurt aan Simon Buysse en Bill Amis

#NogEenKeerSlapen

 

 

-2! Aftellen naar de bekerwedstrijd tegen Oostende. We ontvangen de regerende landskampioen en bekerhouder op vrijdag 7 december thuis, in het bijzijn van de broers Borlée. Abonnees hebben gratis toegang. Andere tickets zijn te koop via de website van de club.
Wees erbij!
Vandaag is het de beurt aan Cade Davis en coach Jea-Marc Jaumin.

#TweeDagen

 

 

-3! Aftellen naar de bekerwedstrijd tegen Oostende. We ontvangen de regerende landskampioen en bekerhouder op vrijdag 7 december thuis, in het bijzijn van de broers Borlée. Abonnees hebben gratis toegang. Andere tickets zijn te koop via de website van de club.
Wees erbij!
Vandaag is het de beurt aan Janik Van Impe en Tito Casero 🙂

#DrieDagen

 

 

-4! Aftellen naar de bekerwedstrijd tegen Oostende. We ontvangen de regerende landskampioen en bekerhouder op vrijdag 7 december thuis, in het bijzijn van de broers Borlée. Abonnees hebben gratis toegang. Andere tickets zijn te koop via de website van de club.
Wees erbij!
Vandaag is het de beurt aan Simon Buysse en Jon Jon Williams 

 

 

-5! Aftellen naar de bekerwedstrijd tegen Oostende. We ontvangen de regerende landskampioen en bekerhouder op vrijdag 7 december thuis, in het bijzijn van de broers Borlée. Abonnees hebben gratis toegang. Andere tickets zijn te koop via de website van de club.
Wees erbij!
Vandaag is het de beurt aan Gilles Dierickx en Jon Jon Williams 🙂

#VijfDagen

 

 

Aftellen naar de bekerwedstrijd tegen Oostende. We ontvangen de regerende landskampioen en bekerhouder op vrijdag 7 december thuis, in het bijzijn van de broers Borlée. Abonnees hebben gratis toegang. Andere tickets zijn te koop via de website van de club.
Wees erbij!
Vandaag is het de beurt aan Cade Davis en coach Jean-Marc Jaumin.
#ZesDagen

 

 

Vanaf vandaag tellen we af naar de bekerwedstrijd tegen Oostende. We ontvangen de regerende landskampioen en bekerhouder op vrijdag 7 december thuis, in het bijzijn van de broers Borlée. Abonnees hebben gratis toegang. Andere tickets zijn te koop via de website van de club.
Wees erbij!
Voor Senne en Bill zijn het nog 7 dagen van voorbereiding.
#ZevenDagen