Alles wat je moet weten over de Orange All Star game (28/12) - Crelan Okapi Aalstar
Tickets Restaurant

Nieuws

3 november 2017

Alles wat je moet weten over de Orange All Star game (28/12)

Op woensdag 28 december vindt de Orange All Star Game plaats in Sportcampus Lange Munte te Kortrijk waar ook het gerenommeerde X-mas Tournament wordt gespeeld over 3 dagen (27-28- 29 december).

Naast een top basketbalwedstrijd tussen de beste home-grown spelers van de EuroMillions Basketball League, is er ook het 2K dunk contest en het Volvo 3-punt contest!
Home-grown spelers zijn spelers opgeleid gedurende een periode van minimum 4 jaar bij een Belgische club tussen hun 12de en 21ste levensjaar.
HOE STEMMEN?: HIER  
Alle home-grown spelers die dit seizoen reeds in actie kwamen in de EuroMillions Basketball League komen in aanmerking om deel te nemen aan de Orange All Star Game. Voor Team Orange komen de home-grown spelers van Crelan Okapi Aalstar, Basketbalclub Oostende, Kangoeroes Basket Willebroek, Telenet Giants Antwerp en Basic-Fit Brussels in aanmerking. Voor Team Black zijn dat de home-grown spelers van Hubo Limburg United, betFIRST Liège Basket, Proximus Spirou Charleroi, Belfius Mons Hainaut en Stella Artois Leuven Bears.
De tien starters worden gekozen via fan voting. Fans kunnen telkens hun vijf favoriete spelers kiezen voor Team Orange en Team Black. Elke fan kan éénmaal per dag stemmen via de website orangeallstargame.be. De fan voting gaat van start op woensdag 8 november en wordt afgesloten op zondag 10 december.
De reservespelers van beide ploegen worden geselecteerd door de head coaches van de clubs uit de EuroMillions Basketball League. De ploegen zullen gecoacht worden door de coach van de best gerangschikte ploeg van de 5 ploegen die de spelers leveren voor Team Orange en Team Black.
SIDE EVENTS?
Zoals het een all star game betaamt, vinden er in de rand van de wedstrijd enkele kleinere events plaats. Zo is er het 2K dunk contest en de Volvo 3-punt contest.
De starters voor de Orange All Star Game en de namen van de deelnemers voor de side events worden bekend gemaakt op maandag 11 december.

 

TICKETS?
Tickets zijn beschikbaar via orangeallstargame.be vanaf woensdag 8 november.

 

TO_Troisfontaines   TO_Kohajda

TO_Hemeleers    TO_Geukens

TO_beaujean

 

 

23116655_10159561683380261_6029164280012195012_o