Bejubelde Zach Thomas in de kern bij Crelan Okapi Aalstar - Crelan Okapi Aalstar
Tickets Restaurant

Nieuws

27 juli 2018

Bejubelde Zach Thomas in de kern bij Crelan Okapi Aalstar

Met de komst van de 22-jarige en 2m01 grote forward Zachary Thomas, haalt Okapi – naast Mike Laster – een 2de Rookie naar Aalst.

Zach genoot zijn opleiding aan de Bucknell University in de Patriot League. In zijn senior jaar overtrof hij alle verwachtingen als speler en scoorde hij gemiddeld 20.5 punten per wedstrijd, plukte hij 9.1 rebounds en gaf hij nog 2 assists ook aan zijn ploegmaats. De verkiezing als Patriot speler van het jaar was dan ook geen verrassing, hij stuwde zijn ploeg naar het NCAA Tournament en het leverde hem een plaatsje op in het Summerleague roster van de Utah Jazz. Zach is een “bijtertje” met een grote range als shooter. Ook vanuit de dribbel komt hij makkelijk tot scoren en zijn spelmakerskwaliteiten zorgen ervoor dat zijn ploegmaats mee kunnen profiteren van zijn scorend vermogen.

Nu wacht ons nog één speler ter vervanging van Olivier Troisfontaines.  Crelan Okapi Aalstar gaat het seizoen 2018-2019 tegemoet met een snelle, jonge en veerkrachtige ploeg. Coaches Jean-Marc Jaumin en Jean Colinet wacht de taak om van deze kern een ‘ploeg’ te maken. Binnen een paar weken maken de spelers hun opwachting in Het Forum en kunnen de voorbereidingen op het nieuwe seizoen beginnen.

 

bs-sp-zach-thomas-bucknell-maryland-1118 (1)

 

654183298-612x612