BELANGRIJK BERICHT ROND CARNAVALSWEDSTRIJD VOOR ONZE ABONNEES

Beste abonnees, Zoals al gecommuniceerd kunnen jullie vanaf 1 februari 2 extra kaarten bestellen (25 euro/kaart) voor de carnavalsmatch. Even praktisch:
  • 1 februari en 2 februari kunt u een mail sturen met daarin je naam (MOET de naam zijn van de abonneehouder, anders als niet geldig beschouwd), je abonneenummer(s), adres, gsm nummer en emailadres. Let erop dat al deze gegevens in de mail staan. *** TICKETING@OKAPIAALSTAR.BE ***
  • Vanaf maandag 3 februari kan dit aan het loket. Maandag 3 februari zijn we geopend van 10u tot 12u en van 13u tot 18u.
  • OPGELET (wordt heel strikt opgevolgd): Er worden geen bestellingen aanvaard aan het loket tijdens de komende thuismatch tegen Leuven (1 februari!)
  • De namen komen op een bestellijst op datum/uur van bestellen. TOT ZOLANG DE VOORRAAD STREKT kunnen abonnees 2 extra kaarten bestellen. Het spreekt voor zich dat de capaciteit van het Forum is wat het is en niemand kan toveren. Tot op heden speelt Okapi nog steeds in het Forum met een capaciteit van ongeveer 2200 plaatsen.
  • Jullie worden verwittigd vanaf 10 februari of de extra kaarten beschikbaar zijn.
We beseffen dat een aangelegde lijst niet zo leuk is, maar Okapi is in de onmogelijkheid om dit anders te doen, met dank voor jullie begrip.
X