Belangrijke informatie betreffende de kwartfinale van de Beker van België - Crelan Okapi Aalstar
Tickets Restaurant

Nieuws

17 november 2017

Belangrijke informatie betreffende de kwartfinale van de Beker van België

Beste fans,

Crelan Okapi Aalstar speelt de kwartfinale van de Beker van België tegen de winnaar van het duel tussen Mons en Willebroek. De kwartfinale wordt afgewerkt in een heen- en terugwedstrijd.

Indien onze tegenstander in de kwartfinale Mons wordt, dan spelen we de thuiswedstrijd op zaterdag 9 december (terug wedstrijd op dinsdag 12/12 in Mons). Indien we aantreden tegen Willebroek,  dan wordt de thuiswedstrijd op vrijdag 8 december afgewerkt (terugwedstrijd zondag 10/12 in Willebroek). Van zodra zekerheid zal dit onmiddellijk via alle mogelijke Okapi kanalen worden verspreid.

Als abonnee kan je de bekerwedstrijd gratis bijwonen, doch wegens de grote vraag naar tickets hebben wij de beslissing genomen om voor de bekerwedstrijd(en) uw seat(s) te laten reserveren. Zo kunnen we de niet abonnees ook de mogelijkheid bieden een ticket aan te kopen om deze wedstrijd bij te wonen. Je zal hier ongeveer 1 week tijd voor hebben, daarna kunnen de niet abonnees online of aan de kassa tickets aankopen. Meer info hierover volgt later nog via de gekende kanalen.

MET ANDERE WOORDEN IS HET ZINLOOS OM NU EEN MAILTJE TE STUREN NAAR DE DIENST TICKETING. DE ABONNEES ONTVANGEN EERSTDAAGS EEN MAILTJE MET DAARIN EEN LINK WAAR VIA ONS NIEUW SYSTEEM (TIMO) DIT AUTOMATISCH ZAL KUNNEN GESCHIEDEN. 

We rekenen ook hier op uw sportieve medewerking. Als blijkt dat u reserveert en door onvoorziene omstandigheden niet kan aanwezig zijn, dan verwachten wij van u een seintje per mail (ticketing@okapiaalstar.be) of op het nr 053/60.51.60 zoniet kunt u het recht verliezen om de volgende bekermatch gratis bij te kunnen wonen.

 
Dank voor het begrip!
Bestuur Crelan Okapi Aalstar