Crelan Okapi Aalstar speelt thuiswedstrijden op vrijdag of zaterdag om 20u | Kalender online - Crelan Okapi Aalstar
Tickets Restaurant

Nieuws

2 juli 2018

Crelan Okapi Aalstar speelt thuiswedstrijden op vrijdag of zaterdag om 20u | Kalender online

De kalender 2018-2019 staat online.

De kalender voor 2018-2018 is bekend. Crelan Okapi Aalstar heeft er bij de samenstelling van de kalender op aangedrongen om de thuiswedstrijden bijna uitsluitend te spelen op vrijdag of zaterdag, uitgenomen de aller laatste wedstrijd van de reguliere competitie waarbij elke club op het zelfde moment aantreedt. Hiermee komt Crelan Okapi Aalstar tegemoet aan de vaak terugkerende vraag van fans en partners. De thuiswedstrijden starten komend seizoen om 20u. Je vindt de volledige kalender op de website: /www.okapiaalstar.be/

De traditionele “Open Training” wordt vervangen door een zeer vroege oefenwedstrijd. De eerste kennismaking met de nieuwe spelers en het team zal op zaterdag 18 augustus gebeuren tijdens een eerste oefenwedstrijd in het Forum om 20u tegen Uni Baskets Paderborn. Ook de reeds gekende oefenwedstrijden staan online op de website. De tegenstander voor de galamatch (datum nog niet 100% zeker) wordt later nog bekend gemaakt.

De dienst ticketing schakelt in vakantiemodus vanaf vandaag 2 juli tot en met woensdag 18 juli. Echter blijven wij paraat voor berichtgeving. Waar onze fans naar verlangen is uiteraard tranfernieuws. Tussen de warme dagen, de Rode Duivels gekte, de lekkere gin tonics, de run achter ligzetels aan het zwembad, de cocktails of andere zomerse activiteiten heen kunnen de komende dagen wel eens spelers voorgesteld worden. Keep in touch!