De Harlem Globetrotters komen in de paasvakantie naar Aalst! - Crelan Okapi Aalstar
Tickets Restaurant

Nieuws

26 september 2017

De Harlem Globetrotters komen in de paasvakantie naar Aalst!

Dat de Harlem Globetrotters van België houden, is geen geheim. De basketbalsterren trekken elk jaar volle zalen en kiezen steeds een andere stad uit om hun spectaculaire dunks en razendsnelle balwisselingen met heel veel humor uit te voeren. Op vrijdag 6 april, tijdens de paasvakantie, komen ze terug voor een spetterende basketbalshow in Het Forum in Aalst.

HGT_Aalst_Instagram

Al sinds de oprichting in 1926 spreekt de unieke performance van de Harlem Globetrotters, die sindsdien grote basketbalsterren mochten verwelkomen, overal ter wereld tot ieders verbeelding. De Harlem Globetrotters biedt familie-entertainment van het hoogste niveau. Door de technische basketbalsport te combineren met verrassende showelementen weten de Globetrotters jong en oud keer op keer te boeien. Ook toeschouwers worden actief betrokken in het spektakel.
Dat de Harlem Globetrotters niet verlegen zijn om een kunststukje uit hun mouw te schudden en de show te stelen, is algemeen geweten. De spelers braken al een groot aantal Guiness World Records. Deze zomer slaagde Globetrotter Will Bullard erin om een basketbal vanop 64 meter vanuit een helikopter recht in de korf te mikken! De beelden van de waanzinnige korf vind je hier: https://www.youtube.com/watch?v=s-Ok0Ksd9hI

De ticketverkoop op vrijdag 29 september om 10u via greenhousetalent.be.