Mons te gast in het opnieuw kolkende Forum (zaterdag 14 oktober) - Crelan Okapi Aalstar
Tickets Restaurant

Nieuws

13 oktober 2017

Mons te gast in het opnieuw kolkende Forum (zaterdag 14 oktober)

Na het nipte verlies tegen de Antwerp Giants was coach Jaumin strijdvaardig. Union Mons Hainaut moet eraan geloven in het Forum! Met de komst van Jean-Marc Jaumin is er terug een positieve vibe in de Aalsterse baskettempel en werd het smeulende vagevuur terug aangewakkerd tot een waar inferno. De komst van de Bergense Vosjes wordt dus belangrijk. Mits winst tegen de Henegouwers blijft Crelan Okapi Aalstar aanklampen met de top in Euromillions league. Een verlies zou Okapi in de middenmoot brengen….spanning en sensatie troef dus op zaterdagavond.

Ondertussen heeft de ploeg van nieuwbakken coach Daniel Goethals er al een vrij succesvol parcours opzitten in zowel de Euromillionsleague als de Eurocup. In de competitie werd enkel verloren van landskampioen Oostende op de openingsspeeldag. Vervolgens werd er wel winst geboekt tegen Luik en Charleroi. Ook in Europa werd makkelijk de rondefase gehaald in de Eurocup, nadat het eerst het IJslandse Rejkjavik en het Bulgaarse Beroe versloeg.

“Pitbull” Lionel Bosco en center Amary Gorgemans hebben ondertussen de club verlaten. Tre Demps III, Justin Cage, Garlon Green, Sander Van Caeneghem en Idris Lasisi hebben wel gekozen om hun carrière verder te zetten in de Mons Arena.
De ploeg werd verder aangevuld met de Belgen Francois Xavier-Robert (center, ex-Willebroek) en Brieuc Lemaire (ex-Limburg United). Vanuit de USA werden forward Matt Tiby (2m03), point guard Chris Jones (1m78) en center Juvonte Reddic (2m06) geïmporteerd. De ploeg van coach Goethals vormt zo een complementair en geolied geheel. Crelan Okapi Aalstar zal dus top moeten zijn, want de vosjes zullen hun pels zeker en vast duur willen verkopen in het Forum.

De opworp van deze wedstrijd zal gebeuren door Alex De Kegel (clubfotograaf maar een jaartje op rust 🙂 om zich volledig te geven als kandidaat Prins Carnaval 2018) en niemand minder dan ex-speler Damon Huffman die momenteel vertoeft in onze stad.

Gratis drank- en eetbon op 14 oktober

Kom je zaterdag 14 oktober naar het Forum voor 19.30 uur? Dan ontvang je 2 gratis drankbonnen en 1 gratis eetbon. Die kunnen genuttigd worden enkel op de dag van de wedstrijd!