Nederlandse international Thomas Van der Mars nieuwe center bij Crelan Okapi Aalstar - Crelan Okapi Aalstar
Tickets Restaurant

Nieuws

5 juli 2018

Nederlandse international Thomas Van der Mars nieuwe center bij Crelan Okapi Aalstar

Het mag duidelijk zijn dat Crelan Okapi Aalstar een grote beweeglijke en snelle ploeg op het parket wil brengen volgend seizoen en dat vertaalt zich ook in de aanwerving van onze nieuwe center.

Geen Amerikaan of Oost-Europeaan dit jaar. Crelan Okapi Aalstar ging kijken boven de Schelde en vond in Breda de 27-jarige en 2m08 grote forward/center Thomas Van der Mars terug. Thomas, die ook deel uitmaakt van de Nederlandse nationale ploeg, is een snelle center die met haakworpen, zijn beweeglijkheid en zijn goed positiespel zeker zijn mannetje zal staan onder de ring.

Thomas genoot zijn opleiding bij Portland, waarna hij eerst naar Kavala trok in de Griekse competitie maar al snel daarna doorstoomde naar de Estse competitie waar hij met Rapla meteen hoge ogen gooide. Hij werd er meteen MVP van de competitie en hij kwalificeerde zich met Rapla voor de finale van de Estse competitie. Ze verloren met een sweep maar het leverde hem wel een transfer op naar de regerende landskampioen Kalev Cramo waarmee hij dat jaar 15.5 ptn en 12.3 rebounds noteerde. Thomas kwam dit jaar uit in zowel de voorrondes van de Champions League, de VTB League en de nationale Estse competitie. Hij werd opnieuw landskampioen met Kalev Crama.

Hopelijk kan hij zijn palmares onder de Moerdijk verder uitbreiden bij Crelan Okapi Aalstar. Welkom Thomas!!!

 

 

7468267t1h95b0

mars-738x492

Thomas-van-der-Mars-800x600

thomas-van-der-mars-47a21b16-1f37-421b-bf4e-00a17aa6718-resize-750