Nieuw supportersforum op Facebook - Crelan Okapi Aalstar
Tickets Restaurant

Nieuws

13 mei 2017

Nieuw supportersforum op Facebook

Oplossing voor reacties: supportersforum ism Blue Armada.

Enige tijd geleden nam Crelan Okapi Aalstar de beslissing om geen reacties meer toe te laten op de officiële Facebook pagina. De reden hierachter was dat sommige reacties de grens naar respect, onjuistheid én persoonlijke aanvallen naar spelers, coaches, bestuur en medewerkers overschreden.

Er volgde een open brief van de fanclub waarin terecht werd gesteld dat vele supporters die enkel willen ventileren over wedstrijden en een mening op een positieve manier verkondigen, omwille van enkelingen, die kans werd ontnomen.

Na overleg tussen de fanclub, Crelan Okapi Aalstar en de raadsman van Okapi, Meester Mallego, werd een oplossing gevonden waarin alle partijen zich kunnen vinden.

Een nieuwe groep werd opgericht “Supportersforum Crelan Okapi Aalstar en Blue Armada”, een samenwerking tussen de club en de fanclub. Deze groep wordt beheerd door de club én de fanclub samen en onder controle gesteld (“gentlemens code”) van Meester Mallego.

U kan de Facebook supportersforum vinden: https://www.facebook.com/groups/205729329941054/

Het Facebook kanaal voor alle nieuws, informatie,… over Crelan Okapi Aalstar blijft: https://www.facebook.com/groups/fanokapi/

Dit is een forum in de zuiverste zin van het woord. Er worden geen berichten geplaatst, het communicatiekanaal blijft de Officiële Facebook pagina. Elke fan kan zelf posten, zolang de “gentlemens code” wordt gerespecteerd. Elk lid kan reageren en deelnemen aan de discussies. Wanneer men zich lid maakt onderschrijft men de “gentlemens code”, die je vindt op het supportersforum.

Crelan Okapi Aalstar komt daarmee tegemoet aan de verzuchtingen van vele fans die enkel wensen na te praten over alle Okapi gerelateerde zaken. Ook basket in het algemeen kan perfect als item naar voor worden geschoven.

Veel plezier! Aal tesaumen! Weir Zèn Okapi!

 

Supportersforum