The return of hell - Zaterdag 7/10 Antwerpen op bezoek - Crelan Okapi Aalstar
Tickets Restaurant

Nieuws

7 oktober 2017

The return of hell – Zaterdag 7/10 Antwerpen op bezoek

Met de komst van Telenet Antwerp Giants komt er een kandidaat landskampioen op bezoek bij de Ajuinen.

De Giants konden dankzij de inbreng van nieuwe hoofdsponsor een mooi budget vrijmaken om heel gericht te gaan shoppen met als doel: titel, beker en Europees zo ver mogelijk geraken. Coach Moors kocht vooral Belgisch sterk in. Donkor werd binnen gehaald vanuit Willebroek. Hans Vanwijn maakte de overstap van Limburg United. Yoeri Schoepen bleef, terwijl Belgian Lion Ismael Bako het de tijd vond om de Dijlestad Leuven te verlaten voor een stad aan de Schelde. Thomas Akyazili heeft er een mooi avontuur opzitten in de NCAA bij Colorado State en vond de lokroep van de lichtjes te groot om nog een verlengd verblijf te bouwen aan zijn college-carriere. Aangevuld met de Aalsterse Chouchou Jason Clark, pocket-spelverdeler Paris Lee, shooting guard Tyler Kalinoski, forward/center Aleksander Marelja (ex-Oostende) en center Dave Dudzinski (2m06) vormt dit een heel uitgebalanceerd met heel veel Belgische inbreng. De Giants hebben er al zware weken opzitten. De kwalificatie voor de poules van de Champions League werd na 6 spannende wedstrijden net niet gehaald. Het Poolse Radom bleek in de beslissende wedstrijd net iets te sterk voor de sinjoren. De eerste competitiewedstrijd van de Giants is amper 3 dagen oud. Woensdag troffen ze Brussels in de Lotto-arena en kon het pas in de slotseconden de zege veilig stellen met vrijworpen van MVP Jason Clark.

Aalst staat dus voor een aartsmoeilijke opdracht vanavond maar met de steun van het Forum kan het vernieuwde Aalstar elke ploeg aan! Het Forum moet stilaan weer zoals vanouds daveren, noem het branden of noem het ontploffen. Zoals coach Jaumin op de regionale Tv zender al aangaf, onze fans kunnen beter!
Tijd dus om er mee te starten. Staat uw gebuur niet recht, geef hem of haar een (lichte – lol) por, roept uw gebuur niet mee, maak hem of haar gerust attent 🙂 Het webteam maakte alvast een filmpje om de de fans wakker te schudden. HELL!
#Hell
#Branden
#DakEraf
#NoOnionsNoGlory
#BuildingTheFutureTogether
#AalTesaumen