De topper tegen Oostende kleurt BLAUW! Bestel je unieke T-Shirt - fans, aandachtig lezen :-) - Crelan Okapi Aalstar
Tickets Restaurant

Nieuws

5 november 2017

De topper tegen Oostende kleurt BLAUW! Bestel je unieke T-Shirt – fans, aandachtig lezen :-)

UPDATE:

Beste fans,
Voor de BLAUWE topwedstrijd tegen BC Oostende van komende vrijdag zijn GEEN ZITPLAATSEN meer beschikbaar. Er kunnen nog staanplaatsen aangekocht worden, elke voormiddag aan het loket in het Forum. Reservaties zijn niet meer mogelijk. Bedankt voor het begrip.
KOM IN HET BLAUW gekleed of verkleed.
BLAUW, ONZE TROTS!
#NoOnionsNoGlory


Komende vrijdag wordt in het Forum de topper afgewerkt tussen Crelan Okapi Aalstar en BC Oostende.
Deze wedstrijd zal bepalen of Crelan Okapi Aalstar naast het nummer 1 zal mogen pronken of op nummer 2 mag blijven blinken.
BLAUW BLAUW BLAUW staat vrijdag 10 november centraal, de kleur waar we met z’n allen trots op zijn, al dan niet eens doorbroken met een groene tint, maar steeds blijven we grosj en fier op de oerkleur van “onze Okapi”.
Vandaar…
Vragen wij aan de fans MASSAAL in het blauw naar de wedstrijd te komen: dat kan een oude PO T-shirt zijn, dat kan een ander blauw kledingstuk wezen, maar… Laat je gerust gaan en verkleed mag absoluut ook. De positieve vibe, het positief gevoel keerde opnieuw terug naar het Forum, dus mag een blauw feest de hel vooraf gaan. De best in blauw geklede/verklede fans worden door de Extreme dancers uitgezocht en ontvangen een uitnodiging voor Domino’s Day, een pizza menu met drank in het bijzijn van de spelers, coaches, voorzitter en manager.
Ook de spelers warmen op in een nieuw ontworpen T-Shirt “I’m Blue”. U kunt die ook dragen komende vrijdag, maar dan moet u wel snel wezen en een mailtje sturen naar supporters@okapiaalstar.be met daarin je naam en je maat VOOR WOENSDAG 8 NOVEMBER 12u.
De T-shirt kan dan voor de match afgehaald worden aan de ingang voor het niets zeggende bedrag van 5 euro!
Verder zal het Forum buiten blauw verlicht zijn, binnen de kleurenspots op blauw, de extreme dancers (met de mini’s er ook bij) zullen blauw getind zijn, kortom… een blauw feest met de hel van Vlaanderen als gevolg.
“Omdat we er trots op zijn”: voor de club van ons hart, voor de club met een ziel, voor de club van onze stad.
#NoOnionsNoGlory

 

I'mBlueT-shirt SITE

23032831_10214571507185504_316640547320594805_n