Turnhout 92 - 71 Crelan Okapi Aalstar B - Crelan Okapi Aalstar
Tickets Restaurant

Nieuws

29 januari 2018

Turnhout 92 – 71 Crelan Okapi Aalstar B

Na de fantastische overwinning van vrijdag in de halve finale van de Beker van Vlaanderen (U21) begon Okapi Aalstar B zeer gefocust aan de wedstrijd op Turnhout.

Het eerste kwart werden alle zaken die door de coachingstaff gevraagd werden naar behoren uitgevoerd, alleen konden we de zaken offensief niet altijd verzilveren. De tegenstander daarentegen die op de 2de plaats in de ranking staat, scoorde zeer vlot wat ervoor zorgde dat er meteen een kloof was.

Deze kloof kon nooit meer goed gemaakt worden, waardoor Okapi B terug wat in de oude gewoonten verviel. Zo werd er het 2de, 3de en 4de kwart amper in team gespeeld. Als wij ons in extremis nog willen redden zal er de laatste 8 wedstrijden terug meer de focus moeten gelegd worden op het spelen in team en niet op het individuele aspect.

Het talent is zeker aanwezig voor ons in 1ste landelijke te handhaven alleen moet de mentaliteit soms stukken beter. De coachingstaff gaat er dan ook alles aandoen om de ploeg terug op de rails te krijgen voor deĀ  belangrijke degradatiestrijd van zaterdag op Helios Zottegem.

Verslag: Kevin Verhulst