Vrijdag 21 april Charleroi op bezoek - Crelan Okapi Aalstar
Tickets Restaurant

Nieuws

19 april 2017

Vrijdag 21 april Charleroi op bezoek

Spirou Charleroi wist nog niet te winnen van de ajuinen dit seizoen. Tweemaal slaagde Okapi erin om de scalp van Robbedoes te nemen in de Spiroudome en ook in de Kerstwedstrijd in het Forum was Crelan Okapi Aalstar veel te sterk voor de Karolingers. Les Spirous komen waarschijnlijk gehavend aan de opworp: Gaudoux en Shepherd zouden nog geblesseerd zijn. Van Iarocevitch wordt verwacht dat hij woensdag in de topper tegen Brussels zijn rentrée zal maken. Ook in de ploegsamenstelling van Charleroi zijn er wijzigingen sinds de laatste match-up. Rastalent – maar o zo moeilijke jongen – Brandon Bowman werd vervangen door de Kroaat Ivan Radenovic en onlangs versterkte Charleroi zijn rangen nog met de geroutineerde Amerikaanse shooting guard Keaton Grant die overkomt van het Franse Dijon. Kan de ploeg van interim-coach Angillis een vuist maken tegen het Aalstar van Troisfontaines? Okapi zal er alles aan doen om zijn 4de plaats in het klassement te behouden en om indien mogelijk een klein kloofje uit te bouwen ten opzichte van Willebroek.

Aanstaande vrijdag, 21 april vs Charleroi, strijkt de “DUNK & WIN” neer in het Forum.
Voor de eerste keer stelt de Euromillions Basketball League jullie voor om deel te nemen aan een fantastische wedstrijd : DUNK&WIN !
Iedereen krijgt een kraskaart aan de ingang. Ontdek uw unieke code, bezoek dan snel de website die u op het kaartje terug kan vinden en ontdek uw prijs !
Met dank aan volgende sponsors en partners, EuroMillions, XboX en Pizza Hut. Opgelet, deze wedstrijd geldt enkel voor de 18+ !