Woensdag 1 november Crelan Okapi Aalstar B tegen Houthalen (2de NAT) - Crelan Okapi Aalstar
Tickets Restaurant

Nieuws

30 oktober 2017

Woensdag 1 november Crelan Okapi Aalstar B tegen Houthalen (2de NAT)

Woensdag 1 november speelt CRELAN OKAPI AALSTAR B om 15u een thuiswedstrijd in het kader van de Beker Van Vlaanderen.

De tegenstander is niet de minste: Cuva Houthalen uit 2de nationale. Crelan Okapi Aalstar treedt aan in eerste landelijke.
Het spreekt vanzelf dat we hopen op zoveel mogelijk fans in het Forum om de jonge bende van coaches Verhulst/Mallego te steunen in de 1/16 finales van de Beker Van Vlaanderen.

Houthalen is geen onbekende. Het werkt nauw samen met Limburg United. De opvolger van coach Ronnie McCollum (naar Limburg United) bij de Limburgse nummer twee is niet de eerste de beste. Als coach werd Antwerpenaar Stefan Sappenberghs met Gembo Borgerhout drie keer kampioen in dezelfde reeks als Cuva en won hij evenveel keer de Beker van Vlaanderen. Begin december 2015 volgde hij Tom Johnson op bij eersteklasser Leuven, maar 13 maanden later werd hij daar ontslagen.

Sappenberghs werd in 1992 als speler verkozen tot Belofte van het Jaar. De voormalige Red Lion schitterde op het hoogste niveau bij Aalst, Charleroi, Quaregnon, Bree en RB Antwerpen.
Naast enkele talenten uit de nationale u21, Noah Coleman (1997) om er eentje uit te pikken, heeft niemand minder dan Francis Torreborre (Luik, Pepinster) zich een aantal weken geleden bij de ploeg gevoegd.

Een uiterst moeilijke opdracht, dus hopen we op veel volk en steun in het Forum. Abonnees hebben GRATIS toegang.

B team Houthalen