Woensdag 10 mei laatste wedstrijd van de reguliere competitie - Crelan Okapi Aalstar
Tickets Restaurant

Nieuws

9 mei 2017

Woensdag 10 mei laatste wedstrijd van de reguliere competitie

Woensdag 10 mei speelt Crelan Okapi Aalstar de aller laatste wedstrijd van de reguliere competitie. In het Forum wordt Antwerpen partij gegeven.
De Giants hoeven we na de competitie en een bekerronde niet meer voor te stellen, uitgenomen het feit dat de troepen van Roel Moors afgelopen weekend na een demonstratiewedstrijd tegen Oostende hun tweede plaats veilig stelden.
Ook Brussels is nu zeker van de derde plaats. Voor plaatsen 4 (thuisvoordeel), 5, 6 en 7 wordt het knokken en Aalstar heeft niets meer in eigen handen.
Op de eerste plaats moet er gewonnen worden. Het is bovendien
Oostende – Kangoeroes
Limburg – Brussels
en
Charleroi – Mons
Indien Oostende, Brussels en Charleroi winnen en wij kunnen stunten tegen Antwerpen dan is de 4 plaats nog steeds binnen handbereik. De vraag kan gesteld worden of vooral Oostende en Brussels – zeker van plaatsen 1 en 2 – zullen doorspelen of eerder in het zicht van de play-offs blessures willen vermijden.
In ieder geval is de eerste opdracht zelf winnen van Antwerpen. Moeilijk, het zou een stunt zijn, maar wel iets waarin deze ploeg het afgelopen seizoen meermaals slaagde. De steun van de fans wordt vanaf morgen tot het einde van de play-offs (nog meer als vroeger) uitermate belangrijk! In het verleden is gebleken dat de geweldige steun van onze fans doorslaggevend kan zijn. Wij rekenen op jullie!