Woensdag 15/02 naar Willebroek - Crelan Okapi Aalstar
Tickets Restaurant

Nieuws

14 februari 2017

Woensdag 15/02 naar Willebroek

Ook in de Willebroekse ‘De Schalk’ zal Crelan Okapi Aalstar woensdag 15/02 een warm onthaal aangeboden worden aanstaande woensdag. Aalstar heeft wat goed te maken na de voorbije 2 thuisnederlagen. Zaterdag speelde het 15 minuten op een hoog niveau maar liet men na om de Ketten murw te slaan. Brussels veerde recht en kon in de slotminuten van de partij alsnog de belangrijke zege wegkapen in het Forum. Een nieuw verlies zou betekenen dat de ajuinen op gelijke hoogte komen met Limburg United EN Kangoeroes Willebroek terwijl het Brussels zou moeten laten gaan.

De Kangoeroes zijn goed bezig aan de competitie. Zaterdag won het nog verrassend in de Lotto-arena van de Port of Antwerp Giants. Uitblinker bij de Kangoeroes was Antwerpenaar Dennis Donkor. De Edegemse shooting guard heeft een reuzestap voorwaarts gemaakt dit jaar (13.6ppg, 47% 3-punters). Was hij vorig seizoen nog goed om een paar minuten van de bank te komen bij Limburg United dan heeft hij nu wel zijn basisplaats veroverd in het geheel van coach Goethals. Tezamen met die andere Belg Anthony Chada vormt hij DE dreiging vanachter de driepuntslijn. Zet daar nog eens een goede pointguard bij zoals Wesley Channels en vul dit verder aan met de beweeglijke Power Forward Terrance Henry en center Badji en je hoeft je niet te verwonderen hoe het komt dat Willebroek een smaakvol seizoen meemaakt.

Bill Amis is onzeker voor deze wedstrijd.

De ajuinen doen er dus best aan om te winnen om zo het vertrouwen terug omhoog te krikken met het oog op de Carnavalsmatch.