Zaterdag 28 oktober Leuven Bears te gast in het Forum | Disco Party en Halloween Gin - Crelan Okapi Aalstar
Tickets Restaurant

Nieuws

27 oktober 2017

Zaterdag 28 oktober Leuven Bears te gast in het Forum | Disco Party en Halloween Gin

Crelan Okapi Aalstar doet het voortreffelijk in de Euromillionsleague. Met een 4 op 5 staat het op een knappe 2de plaats in het klassement, na een voorlopig ongenaakbaar Oostende. En Aalstar mag hopen, want met de komst van de Leuven Bears staat er een -op papier- haalbare tegenstander op het programma.

De beren zijn immers allesbehalve goed aan de competitie gestart en prijken op de laatste plaats in het klassement met 0 overwinningen. Okapi moet echter op zijn hoede zijn en – hier komt ie dan – het vel van de beer niet verkopen, vooraleer hij geschoten is.

De ploeg van coach Ferried Naciri heeft nochtans een paar steengoede spelers in zijn rangen. Spelverdeler Zabas heeft zijn debuut in de Euromillionsleague niet gemist en is met 16ppg de topscoorder van de ploeg, op de voet gevolgd door Maxime Gaudoux (ex-Luik en Charleroi) en rookie forward Sanjay Lumkin (13ppg). Gestalte hebben de Brabanders genoeg in hun rangen. De Nederlander Joey Van Zegeren, de Britse Montenegrijn Fahro Alihodzic en de Amerikaanse forward Forest Robinson zijn allen 2m08 groot en dus toren ze uit boven de Aalsterse reuzen. Of dit hen een voordeel zal opleveren zal in de wedstrijd van morgen te bekijken zijn. De ploeg wordt vervolledigd met guard Rod Camphor en de Belgen Anthony Lambot (ex-Charleroi), Anthony Goetgeluck (ex-Limburg) en Stijn Stevens, die na een Gentse omzwerving zijn terugwacht maakt aan de Dijle.

Gaat Crelan Okapi Aalstar voor een 5 op 6, dan nestelt het zich heel stevig in de top 4. Met wedstrijden tegen Oostende en Charleroi in het vooruitzicht, zou dit een welgekomen bonus zijn.

Mathias Stevens neemt deel aan de Game Mania “beat The Mascotte”.

U bent na de wedstrijd van harte welkom op de DISCO PARTY in de Jupiler Blue Club. Genieten kunt u doen van een heerlijke HALLOWEEN GIN in de Crelan Vip Lounge. Altijd feest bij Crelan Okapi Aalstar!

Disco night 28 oktober 2017 SITE

 

halloween gin landscape SITE