Zondag 3 september CRELAN Season Opener tegen New Heroes Den Bosch en ex-Okapi speler Anthony Marshall - Crelan Okapi Aalstar
Tickets Restaurant

Nieuws

1 september 2017

Zondag 3 september CRELAN Season Opener tegen New Heroes Den Bosch en ex-Okapi speler Anthony Marshall

Het eerste team is al een aantal weken hard aan het trainen, dit resulteerde in overwinningen op Gent en tegen Trier. Tijd om de spelers en coaches voor te stellen tijdens de eerste thuiswedstrijd van het seizoen, traditioneel de “CRELAN Season Opener”.

Zondag aanstaande 3 september om 17u is iedereen van harte welkom in het Forum voor de wedstrijd tegen het Nederlandse New Heroes Den Bosch. Abonnees hebben gratis toegang, niet abonnees betalen 5 euro.

Verschiet niet als u plots Anthony Marshall ziet lopen op het Aalsterse parket, Anthony maakt deel uit van het nieuwe Hollandse team.

Een bizarre wending… keren we even terug naar september 2014. Zestien seconden stonden er nog op de wedstrijdklok toen Anthony Marshall ongelukkig in contact kwam met een tegenspeler van… inderdaad: Den Bosch.

Hij werd van het parket geholpen door zijn ploegmaats maar het verdict na het doktersbezoek was bikkelhard. Voorste kruisbanden geraakt, een zware operatie en een maandenlange revalidatie tot gevolg. Meteen een domper voor de coaching staff die destijds onmiddellijk de zoektocht naar een vervanger voor de onfortuinlijke Marshall inzette.

Een blij weerzien dus met Anthony die, zoals te lezen staat op de website van Den Bosch, opnieuw 100% fit is. Zo heeft Den Bosch een echte floorleader en steekt het hun ambitie niet onder stoelen of banken.

Prins Raf stelt het nieuwe Okapi lied voor: “Okapi Karamelle”, dat u tevens voor 5€ kunt kopen. Ook de Extreme Dancers zijn van de partij.

#NoOnionsNoGlory
#BuildingTheFutureTogether

 

seasonopener 2017 SITE