Zweedse MVP 2018 Brandon Rozzell tekent bij Crelan Okapi Aalstar - Crelan Okapi Aalstar
Tickets Restaurant

Nieuws

3 juli 2018

Zweedse MVP 2018 Brandon Rozzell tekent bij Crelan Okapi Aalstar

Met de komst van de MVP van de Zweedse competitie wil Crelan Okapi Aalstar ambitieus blijven voor het seizoen 2018-2019. Combo-guard Brandon Rozzell, 29 jaar en 1.88m groot, komt over van het Zweedse Lulea waarmee hij nipt naast de landstitel greep tegen Nörrkoping. Aan hem zal het echter niet gelegen hebben want de snelle guard werd verkozen tot import player of the year, guard of the year en natuurlijk kwam hij ook in het First Team terecht.

Brandon-Rozzell

Die eer kwam hem ook al te beurt bij zijn vorige ploeg de Svendborg Rabbits in Denemarken. Alvorens hij een voet neerzette in Europa speelde hij 4 seizoenen lang bij de VCU Rams (Virginia) in de Atlantic 10 Conference, waarmee hij slaagde om tot de Final Four door te dringen in het seizoen 2010-2011.

Brandon Rozzell is een gesel voor de tegenstanders en kan met zijn afstandsshot, penetraties en assists een verdediging opentrekken. Brandon haalde vorig seizoen een gemiddelde van 16.6 ptn per wedstrijd waarvan 41.6% 3-driepunters. Zijn vrijworpen werkte hij af aan 81.3% terwijl hij ook zijn ploegmaats gemakkelijk wist te vinden (3.9 ass). Welcome Brandon Rozzell!!