OKAPI TV: DREAM! YES WE CAN – SEMI FINALS THE CUP

DREAM!
YES WE CAN!
*** tickets: okapiaalstar.be ***
>> vrijdag 24 januari
>> Okapi Forum
>> Semi finals

Er wordt hard gewerkt om één van de doelstellingen te behalen: de finale van “the CUP”. En dat kan. We wonnen al meermaals van Charleroi en gingen vorige week met 1 punt onderuit na een al dan niet terechte technische fout van Trevor Huffman in de slotminuten. Kortom: WE CAN DO THIS.

Met de steun van de beste fans uit België en in de wetenschap dat we hunkeren naar een nieuwe volksverhuizing kunnen we de droom realiseren. Daarvoor zijn onze supporters uiteraard belangrijk.

De opdracht: roepen, schreeuwen, recht springen, fluiten, juichen, de tegenstander storen en vooral STEUNEN, ook en zeker als het wat moeilijker verloopt. Daar rekenen we op want WE HAVE A DREAM! AAL TESAUMEN kunnen we naar de finale van “the CUP 2020”.

Wees erbij, mobiliseer vrienden, familie, kennissen, collega’s,… De tickets kan je online aankopen of aan de kassa tijdens de openingsuren. We rekenen op jullie want het Forum moet kolken!

En we doen er een extra schepje bovenop met ROCK muziek in de zaal, kwestie van de hel extra accenten mee te geven. SAMEN! WEIR ZEN OKAPI!

X